Toimitusehdot

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA


Verkkokaupan tuotteita myy Jurva Huonekalu Ky, y-tunnus 0894653-8. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT


Tilausta tehdessään asiakas ilmoittaa nimensä, osoitteensa sekä sähköpostiosoitteensa. Sähköposti vaaditaan tilausvahvistusta varten. Ennen tilauksen hyväksymistä asiakkaan tulee tutustua voimassa oleviin toimitusehtoihimme.

MAKSUTAVAT


Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana käy myös tilisiirto ennakkomaksuna. Osamaksukaupassa laskutuksen hoitaa Joustoraha.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii turvallisesti aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

TOIMITUS

Toimitustavat

1. Kuljetus
Kuljetuksen hoitaa Posti tilaajan lähimpänä sijaitsevaan toimipisteeseen ja kotiovelle, Jurva Huonekalun oma kuljetus tai vastaava kuljetusyritys.
2. Nouto
Tilaukset voidaan myös noutaa tehtaanmyymälästämme Jurvasta. Tällöin maksutapana on ennakko- tai käteismaksu.

Toimitusajat

Tilatut huonekalut valmistetaan tilausjärjestyksessä ja pääsääntöinen toimitusaika on n.2-3 viikkoa.
Poistomyynnissä olevat valmiit tuotteet myydään/varataan tilausjärjestyksessä ja toimitetaan välittömästi muutaman päivän aikana. Jurva Huonekalu Ky vahvistaa asiakkaalle toimitusajan aina tilauksen saavuttua.

Toimituskulut

Lähetykset toimitetaan Suomen alueelle Postilla tai Jurva Huonekalu Ky:n kuljetuksella.
Kaikki toimitukset tapahtuvat ilman veloitusta RAHTIVAPAASTI !

PALAUTUKSET


Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme ennen palautusta, joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se oli tilausta vastaanotettaessa pakkauksineen. Jurva Huonekalu Ky palauttaa maksun, kun tuotepalautus on saapunut.
Jos tuote on "räätälöity" eli valmistettu asiakkaan toivomilla väriyhdistelmillä ja toivotulla verhoilulla, niin tilaus on aina sitova.

YHTEYSTIEDOT


Jurva Huonekalu Ky
Maunonraitti 11
66300 Jurva